Cum sa iti faci singur solutii de curatat

Cum sa iti faci singur solutii de curatat: Pentru realizarea propriilor solutii de curatat nu trebuie sa fii inginer si nici nu necesita nici un ingredient greu de procurat. Ambele ingrediente, borax si oțetul, pot fi gasite în cele mai multe magazine alimentare. Daca iti faci singur/a solutii de curatat in casa folosind doar ingrediente naturale si sigure vei sta linistit stiind ca familia ta este in siguranta.

SOLUTIE PENTRU URMELE DE SAPUN INTARITE

Se amesteca 1/4 cana de borax cu 2 cani de apa fierbinte intr-o sticla cu pulverizator. Se agita si se pulverizeaza suprafețele din belsug. Lasa sa stea timp de pâna la 15 minute inainte de a folosi un burete cu suprafata abraziva pentru a curața urmele de sapun intartite din baie. Se clateste si se sterge cu o carpa uscata.

SOLUTIE PENTUR INDEPARTAREA URMELOR DE RUGINA

Imbiba prosoape de hartie sau carpe cu oțet alb si punele peste suprafetele afectate de rugina. Lasa-le pe suprafetele afectate timp de 15 minute si apoi freaca cu o cârpa sau buret pentru a elimina rugina. Clateste si repeta, daca este necesar. Odata ce ati curatat de rugina cada, cabina de dus, lavoarul sau toaleta, este important sa le mențineti cu o curațare regulata.

Exista, cu siguranța, probleme si situații în care nici o cantitate de solutie de curatere nu va “repara” problema. În cazul în care suprafața cabinei de dus, cada, lavoarul sau toaleta a fost deteriorate dincolo de reparații, acesta poate a venit timpul sa luati in considerare înlocuirea.

CUM SA ITI FACI SINGUR SOLUTII DE CURATAT

Pentru a scapa de aceste pete dificile si reziduuri din cada si dus nu trebuie sa iti rezervi o lunga zi de fracare si curațare si nici nu ai nevoie de un arsenal de solutii de curațare. Alege o solutie naturala de curatare si vei astepta cu nerabdare sa ai o baie proaspata de fiecare data!