Curatenia la birou este importanta pentru productivitate, creaza un mediu de lucru placut si contribuie la crearea imaginii pozitive a unei companii. Prima impresie pe care o are un client cand intra in sediul unei companii este curatenia care influenteaza imaginea si ambianta.

O varianta prin care puteti asigura curatenia din birourile firmei este contractarea unei companii specializate in curatenie birouri. In functie de necesitati, un astfel de contract va poate scuti de angajarea de personal dedicat pentru curatenie si implicit de cheltuiala pe care o presupune un salariat.

Curatenia este un factor important si pentru angajatii unei institutii. Acestia se vor simti mult mai confortabil intr-un mediu sanatos si curat. Este un fapt dovedit ca intr-un mediu ordonat si curat eficienta angajatilor creste.

In functie de necesitati, firma noastra de curatenie poate asigura diverse pachete de servicii, de exemplu curatenie generala sau curatenie dupa un eveniment care a fost gazduit in firma dvs.

Ca si acasa, si la birou trebuie pastrata si intretinuta curatenia, atat de catre personalul specializat dar si de catre angajati.

Mochetele trebuie aspirate zilnic iar pardoselile spalate, astfel praful nu este inspirat de personalul firmei. Birourile si mesele trebuie sterse de praf iar fiecare angajat trebuie sa isi tina ordine pe masa sau biroul sau.

Tastaturile calculatoarelor trebuie curatate cu regularitate, acest loc fiind unul propice dezvoltarii bacteriilor. Curatarea si aspirarea unitatilor calculatoarelor, activitate care cade in sarcina angajatilor departamentului IT, trebuie efectuata macar odata la 10 zile.

Pe langa curatenia zilnica, de intretinere, birourile trebuie curatate in amanunt cel putin o data pe sezon. Pentru aceasta operatie trebuie neaparat angajata o companie de specialitate care poate asigura curatenia generala.

La curatenia generala trebuie efectuata in plus spalarea mochetelor si geamurilor, curatati peretii de panzele de paianjen, aspirat si sters praful din cele mai inaccesibile colturi. Firmele de curatenie au toata logistica necesara prin care se asigura curatenia si dezinfectarea birourilor.